Börja skriv din sökning här ovanför och tryck enter för att söka, tryck ESC för att återvända.

Bli stödmedlem


2017 och Borgholms Cityförening samt Framtid Borgholms tankar om utbud av evenemang och jakt på en bättre ekonomi.

Vi har haft ett mycket aktivt 2016 där arrangemang i Borgholm av alla de slag har avlöst varandra, och så skall det vara när man fyller 200 år!

Detsamma gällde för 2017. Nu är det 2018 och staden fyller 202 år. Vi måste nu fortsätta att upprätthålla den nivå av utbud som vi har byggt upp under 2016 och 2017. Och även den positiva stämning och gemenskap vi har här!

Vi håller redan på att planera både gamla och nya event. Vi tänker långsiktigt, hållbart där någon gör jobbet som fortsätter att sammansvetsa oss!

Men, vi måste hitta ekonomi för att genomföra mycket av det vi vill. En del i det arbetet är att vi kommer att erbjuda privatpersoner att bli stödmedlemmar i BCF. Med en årlig insatts enligt nedan så kan Ni vara med och stötta vårt arbete för att göra Borgholm till en stad där det alltid händer saker som musik, utställningar, föredrag, dans, allsång och mycket mer – under hela året!

Med att vara medlem kommer givetvis intressanta erbjudanden som enbart är för medlemmar i Borgholm! Med medlemsbrev kommer alla att kunna hålla sig uppdaterade om vad som händer i Borgholm.

Stödmedlem i BCF

  • För faktura & nyhetsbrev